Hieronder vind u de prijsvoorbeelden voor iedere type kasten die wij leveren.

Schuifdeurkasten

U wilt een schuifdeurkast kopen? Dat kan bij Opmerkelijk! Een Opmerkelijk schuifdeurkast ademt stijl en functionaliteit. Onze schuifdeurkasten worden op maat gemaakt.

Draaideurkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Draaideurkasten

Bent u van plan een draaideurkast te kopen? Dat kan bij Opmerkelijkkasten.nl! Een draaideurkast van Opmerkelijk is uniek in zijn soort en wij maken altijd voor u een draaideurkast op maat.

Inloopkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Inloopkasten

Altijd gedroomd van een inloopkast? Bij een inloopkast word vaak een hele kamer ingericht met kasten. Onze inloopkasten worden voor u op maat gemaakt zodat het altijd past in de ruimte die beschikbaar is.

Kastinterieur op maat kopen bij Opmerkelijk

Kastinterieur

Een kleding kast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.