Wilt u een unieke eigen
draaideurkast samenstellen?
Kom langs bij Opmerkelijk!

Laat ons weten waar u naar op zoek bent
en wij bouwen uw draaideurkast op maat.

Ontdek de mogelijkheden

Offerte aanvragen

Montageservice van Opmerkelijk

Tenslotte bepaalt de kwaliteit van de montage of uw Allure schuifdeurkast ook optimaal tot zijn recht komt. De Allure specialist gaat daarom graag een stapje verder door ook de montage te verzorgen. Een professional, die door zijn dagelijks werk bekend is met alle pijn- en aandachtspunten, komt bij u langs om uw Allure vlot en vakkundig te monteren. Zo bent u verzekerd van 100% tevredenheid.

Vul uw postcode in, in de onderstaande blauwe balk voor een verkooppunt van Allure bij u in de buurt of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op

* Verplichte velden

Wij leveren de volgende type maatwerk kasten

Schuifdeurkast maatwerk kasten

Schuifdeurkasten

U wilt een schuifdeurkast kopen? Dat kan bij Opmerkelijk! Een Opmerkelijk schuifdeurkast ademt stijl en functionaliteit. Onze schuifdeurkasten worden op maat gemaakt.

Draaideurkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Draaideurkasten

Bent u van plan een draaideurkast te kopen? Dat kan bij Opmerkelijkkasten.nl! Een draaideurkast van Opmerkelijk is uniek in zijn soort en wij maken altijd voor u een draaideurkast op maat.

Inloopkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Inloopkasten

Altijd gedroomd van een inloopkast? Bij een inloopkast word vaak een hele kamer ingericht met kasten. Onze inloopkasten worden voor u op maat gemaakt zodat het altijd past in de ruimte die beschikbaar is.

Woonkamerkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Woonkamerkasten

Een woonkamerkast is vaak het pronkstuk van het interieur. Vaak wilt u in deze kast decorstukken presenteren of uw televisie plaatsen. Bij Opmerkelijk kijken we samen naar de mogelijkheden.

Boekenkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Boekenkasten

Een boekenkast is vaak een open kast. Bij een open kast is het erg belangrijk om een juiste beslissing te nemen wat betreft de materiaal keuze. Opmerkelijk helpt u met het maken van de juiste keuzes bij het samenstellen van uw boekenkast.

Vitrinekast op maat kopen bij Opmerkelijk

Vitrinekasten

In een vitrine kast worden vaak spullen met (emotionele) waarden gepresenteerd. U kunt ons aangeven wat u graag in de vitrine kast wilt presenteren en daaruit de indeling bepalen. Wij maken uitsluitend vitrinekasten op maat.

Kledingkast op maat kopen bij Opmerkelijk

Kledingkasten

Een kleding kast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Kastinterieur op maat kopen bij Opmerkelijk

Kastinterieur

Een kleding kast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.